Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Pincio

Pie di marmo

Sankt Agnese

Roms øvrige seværdigheder

Vi har prøvet efter bedste evne at opdele Roms seværdig- heder i relevante kategorier, men der er selvfølgelig altid noget, som ikke passer ind i disse. 

Derfor findes denne side med Roms øvrige seværdigheder, der bestemt ikke er på denne side, fordi de ikke fortjener bedre!

Her finder du emner som Rom om natten, besøgsværdige cafeer, specielle attraktioner og siden om upåagtede seværdigheder.

Siden er selvfølgelig også vores egen lille personlige "opsamlingsplads" for emner, som senere skal lægges ud på egne emnesider.

Måske bl.a. af denne grund kunne denne side være en af dem, du af og til kikkede ind på, for at følge med i, hvad vi nu har "fundet på".

En anden måde, at følge med på, i hvad der sker på Rom-guide.dk er naturligvis at tilmelde sig vort nyhedsbrev.

På nyhedsbrevet omtaler vi altid, hvad der er sket på Rom-guide.dk siden sidste nyhedsbrev, ligesom vi tit kommer med nyheder, hints og gode ideer til nye oplevelser næste gang du skal til Rom!

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev på siden med nyhedsbreve, hvor du også finder det seneste nyhedsbrev fra Rom!

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Nederst kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og et link til vort store index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk