Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Roms grønne områder

Besøg Rom's grønne oaserBesøg Rom's grønne oaser

Så godt som hele året er Rom til udendørsliv, og der er da heller ikke nogen årstid, der er at foretrække frem for en anden. 

Det skulle da lige være foråret, hvis det da ikke var for de store mængder af turister, der gæster byen på denne årstid!

Som det er læsere af Mellem de syv høje bekendt, er undertegnede mest til de turist-fri områder, og disse er – alt andet lige – mindre i foråret, specielt omkring påske, hvor Rom nærmest oversvømmes af turister!

Så her er det oplagt – når vejret nu er til det, at søge lidt væk fra infernoet ved Trevi-fontænen og Piazza Navona!  Og hvorfor ikke besøge nogle af Rom’s lidt mere ukendte grønne områder!

Der findes mange dejlige grønne områder ved Rom. 

Klik på et af billederne og besøg disse pragtfulde oaser!

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk