Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Gademarkeder i Rom

Rom byder på mange gademarkeder - store som små, hvor man kan gå på opdagelse og finde "ting og sager" - eller måske blot indsnuse den pragtfulde stemning.

Der skal nogle steder "pruttes" om prisen, og de italiensk-talende har måske nok her et stort fortrin, hvis der skal gøres en ordentlig handel.

Pas på i mylderet, for der er mange lommetyve på banen, og lad nu være med at ligne en turist, der lige er kommet ind med 4-toget.

Ved at klikke på billedet får du vist en liste over en del af de vigtigste gademarkeder, og inden du drager af sted, var det måske en ide, at du læste vor "Top-10".

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk