Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Spisesteder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Alle Fratte di Trastevere

Rom-guide.dk anbefaler spisesteder .....

En rejse til Rom er for de fleste indbefattet af forventningen om besøg på nogle gode spisesteder for at opleve den kendte italienske madkultur.

Disse forventninger bliver desværre langt fra opfyldt på alle byens spisesteder, så derfor har vi her en lille liste over steder, som vi giver et par ord med på vejen. 

Klik pa navnet på det enkelte spisested og læs mere.

Alle Fratte di Trastevere

Baren ved Piazza Colonna

Carbonara

Ciampini

Da Francesco

Da Memmo

Da Meo Patacca (Roms værste spisested)

Nerone

Pallaro

Pulcino Ballarino

Ramo d'Oro

Salumeria e Enoteca

Terra di Siena

Pane e coperto

For italienere er pane (brød) en uundværlig del af måltidet. Men for mange danskere er det italienske måltid så omfattende, at man i mange tilfælde slet ikke rører brødet. Hører du til de, der gerne undværer brødet, er det nu muligt at fjerne posten "pane" fra regningen, og derved spare nogle euro. Klik her og læs mere om reglerne.

Romerske spisesteder.

Hemmelige adresser på 30 ægte romerske madhuler.

Denne helt unikke bog er uundværlig for enhver Rom-rejsende, der vil sikre sig en godbid af det ægte romerske køkken og undgå ærgerlige oplevelser med byens mange "turistfælder".

På let og overskuelig vis beskriver Helge Kamp en række ægte romerske spisesteder, der alle byder på suveræn italiensk madkunst og det miljø, der har gjort romernes madkultur verdensberømt og elsket.

Læs mere om spisestederne ved at klikke på billedet af bogen.

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk