Til hovedsiden

Versione Italiana

Spisesteder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Ristorante Terra di Siena

Ristorante Terra di Siena

Ristorante Terra di Siena

Danske bøffer og Brunello!

Vil man gerne have lidt afveksling fra det romerske køkken, så er Ristorante Terra di Siena på Piazza Pasquino (et stenkast fra Piazza Navona) en oplagt mulighed. 

Her finder man det toscanske køkken i rendyrket form. 

Enkle grøntsagsretter, utallige varianter inden for lufttørret eller anden form for præpareret kød og pølser, vildt og især oksekød i superkvalitet og velsmag. 

Vinkortet præsenterer i opulent form det bedste fra de toscanske vinmarker fra den gode dagligvin til de bedste flasker fra Chianti og Montalcino. 

Der serveres også pr. glas til anstændige priser, men en god Brunello er aldrig billig.

Betjeningen er ekspedit og venlig og stedet er tydeligvis et trækplaster for det gode venneselskab fra studentergruppen fra det nærliggende Sapienza-universitet til de indkøbsbelæssede borgerfruer, der med god appetit bliver bordsat og lettet for de mange store og elegante indkøbsposer fra tidens mest populære modeforretninger. 

Pris og kvalitet følges smukt ad, og man bliver på ingen måde ruineret efter et godt måltid på dette glimrende spisested. 

En forret, hovedret med tilbehør og dessert ledsaget af et par velfyldte glas kvalitetsvin, vand, kaffe og en amaro eller liquore til afslutning løber op i en pris på ca. 400 kr.. 

Skal stedet specielt fremhæves for noget, har man enestående godt oksekød med en velsmag og mørhed og struktur, man skal lede længe efter. 

Eksempelvis serveres en velvoksen "bistecca di manzo" til en så favorabel pris som 125,- kr., som betjeningen, efter et kompliment for kødets kvalitet, venligt gør opmærksom på også er manzo danese (altså dansk oksekød!).

Tænk, man skal åbenbart ulejlige sig helt til Rom (men det gør man jo også gerne), for at få det i denne kvalitet, som man aldrig ser herhjemme.

Bordbestilling anbefales da der efter kl. 20 er fuldt optaget ude som inde på Terra di Siena, Piazza Pasquino 77/78, tlf. 06-6830-7704 .

Kreditkort modtages. Lukket søndag (undt. dec.)

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk