Til hovedsiden

Versione Italiana

Spisesteder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Ristorante Il Pulcino Ballerino

Ungdommeligt  italiensk spisested.

Nord for banelinien, der fører op til Termini - i området omkring Porta San Lorenzo - bor mange romerske håndværkere, kunstnere og studenter.  

Og her - ikke langt fra universitetet - ligger den lille perle Ristorante Il Pulcino Ballerino. 

Da Fabio og Luciano, der har været venner siden skolealderen, for små 18 år siden ville starte deres eget spisested, som skulle være noget helt særligt, var de ikke et øjeblik i tvivl om, at det skulle ligge i dette "rustikke" kvarter. 

De fandt et gammelt spisested, der havde været lukket i nogle år og med hjælp fra vennerne fik de unge fyre nænsomt renoveret stedet, så det beholdt sin oprindelige charme, og her startede de så deres egen restaurant, som fik navnet Pulcino Ballarino. 

Det er stadig et ungdommeligt og lidt alternativt sted med mange unge besøgende, men "ældre" gæster er så sandelig også velkomne.

Man serverer alt fra det traditionelle romerske køkken. Ukompliceret og af høj kvalitet - både hvad angår råvarer og tilberedning. 

Det alternative udmønter sig bl.a. i, at man har mulighed for at få tilberedt maden på stenplader (også ved bordet, hvis det ønskes), hvilket giver en helt speciel smag - uden for meget fedt/olie, så sundt er der altså også på Pulcino Ballerino. 

Adressen er Via degli Equi 66/68, og telefonnummeret er 06/4941255 og du finder et kort med beliggenhed her til højre.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk