Til hovedsiden

Versione Italiana

Rejsen går til Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Alle veje fører til Rom

Som bekendt fører alle veje til Rom, og her på Rom-guide.dk hjælper vi dig med at vælge lige netop den vej, som passer på dine ønsker.

Planlæg rejsen selv

Vil du selv bestille fly, hotel og arrangere rejsen selv, så klik her.

Livsnyderrejse

Vil du med på en rejse arrangeret af Rom-guide.dk, så klik her.

 

Rejs med Rom-guide.dk

Skal Rom-guide.dk arrangere en rejse for dig, så klik her.

 

Planlæg rejsen selv

Her giver vi dig tip til billige flybilletter og hjælp til at vælge den rigtige overnatning, så du nemt kan arrangere rejsen på egen hånd.

Livsnyderrejse

Rom-guide.dk arrangerer livsnyderrejser til Rom med et skræddersyet program, som du kan se mere om ved at klikke her.

Rejs med Rom-guide.dk

Er I er firma, en forening eller en anden form for gruppe, hjælper vi Jer gerne med at arrangere en rejse til Rom, stiller guide til rådighed og udarbejder et program, der passer lige netop på Jeres ønsker.

Kunsten at vælge rigtigt

På Rom-guide.dk kan du finde mere end 500 hoteller, 200 bed & breakfast og 160 lejligheder, som du kan reservere online via vort samarbejde med Italiens største hotelbureau VENERE.

Er det første gang turen går til Rom, vil vi anbefale dig at kikke på siden "Kunsten at vælge rigtigt", som du kommer til ved at klikke her. Så får du et lynkursus i at finde det rigtige overnatningssted.

Får du spørgsmål under din reservation af overnatning, er du meget velkommen til at kontakte os.

Rom-guide.dk