Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Hoteller i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Rom-guide.dk anbefaler B&B ......

Et godt alternativ til det sædvanlige og måske lidt kedelige hotelværelse er et Bed & Breakfast, der typisk er lidt billigere, men bestemt kan måle sig med mange hotelværelser. 

Her er blot lidt hyggeligere, og så kommer man ofte lidt tættere på værtsparet.

Vi har her valgt at fremhæve 15 Bed & Breakfast, som alle - efter vor mening - er attraktive.

Men hvad der er attraktivt i nogens øjne kan være mindre spændende i andres. Derfor anbefaler vi at du selv vurderer stedet nøje og bl.a. læser de tilbagemeldinger tidligere gæster har skrevet.

Men husk at nogen kan have givet stedet "minuspoint" på grund af lidt støv i krogene eller dårligt humør, mens andre kan have haft nogle vidunderlige dage på samme sted og derfor givet stedet "toppoint".

Er det første gang du skal finde overnatningsmuligheder i Rom, vil vi anbefale at du starter med at klikke på linket her til højre på siden.

Siden "Kunsten at vælge rigtigt" er et lille lynkursus i at vælge den rigtige overnatning. Her beskriver vi Roms forskellige bydele, så du er sikker på at finde et sted der lever op til dine forventninger.

Monti - Colosseum

San Lorenzo

Ved Peterskirken

Trastevere

Nær Termini

Nær Vatikanet

Ved Via Veneto

Monti

Nær Piazza Navona

Trastevere

Ved Den Spanske Trappe

Nær Pantheon

Nær Paizza Venezia

Ved Largo Argentina

Nær Pantheon

Nær Campo dei Fiori

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk