Til hovedsiden

Versione Italiana

Spisesteder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Ristorante Alle Fratte di Trastevere

Dette er et af de bedste spisesteder i Rom.

Ikke langt fra menneskemylderet på Piazza Santa Maria in Trastevere ligger det pragtfulde spisested Ristorante Alle Fratte di Trastevere, der er et af de ægte romerske spisesteder, der er omtalt i bogen Romerske spisesteder. 

Det er en rigtig familierestaurant, hvor hele familien deltager, og hvor far leder slaget, mens fruen står i baren og Giuseppe spurter rundt mellem bordene med den herlige mad, der fremstillet i et køkken i miniformat.

Blandt andet fordi Trastevere's befolkning ikke er de rigeste i Rom, er priserne i bund - uden at det går udover kvaliteten. 

Når jeg spiser på Ristorante Alle Fratte di Trastevere er der 2 favoritter:

Først og fremmest må det overdådige antipasti-udvalg på bordet, for det er simpelthen en uovertruffen oplevelse.

Det er så velsmagende og der er så meget af det, at det måske rækker for de fleste.

Men har man mod på mere, er den anden favorit også antipasti - blot antipasti di mare, som blandt andet består af blæksprutte anrettet i meget tynde og delikate skiver.

Ja, man spiser godt på Alle Fratte di Trastevere, og har man en sød tand, bør der sluttes af med Tiramisu, for den findes ikke bedre noget sted i Rom!

Bemærk at Ristorante Alle Fratte di Trastevere har lukket onsdag.

HK

Rom-guide.dk

Rom-guide.dk

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk