Til hovedsiden

Versione Italiana

De Romerske Rioni 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Rione 3 - Colonna.

Colonna betyder søjle, og der er da også en søjle i rionens våben, men det er ikke den søjle, der står på Piazza Colonna, som det ellers ville være nærlig-gende at tro. 

Nej, men hvorfra navnet stammer kan du læse på siden med områdets historie.

Området er meget besøgt af turister, men prøv at gå op af de små gader, så får du det helt for dig selv, og måske finder du her et af de mange små uspolerede spisesteder, som bydelen er så rig på.

Link til seværdigheder:

1  Hadrians Tempel

2  Palazzo Capranica

3  S. Maria in Campo Marzio

4  Caffè Giolitti

5  Montecitorio

6  Palazzo di Montecitorio

7  Piazza Colonna

8  Piazza del Parlamento

9   Collegio di Pro. Fide

10 Colonna dell' Immacolata

Rione Colonna's historie

30 spisesteder lige til inderlommen

Romerske spisesteder.

Hemmelige adresser på 30 ægte romerske madhuler.

Denne helt unikke bog er uundværlig for enhver Rom-rejsende, der vil sikre sig en godbid af det ægte romerske køkken og undgå ærgerlige oplevelser med byens mange "turistfælder".

let og overskuelig vis beskriver Helge Kamp en række ægte romerske spisesteder, der alle byder på suveræn italiensk madkunst og det miljø, der har gjort romernes madkultur verdensberømt og elsket.

Spisestederne – eller madhulerne – som forfatteren ynder at kalde sine favoritter i Rom er omhyggeligt udvalgt efter kvalitet og atmosfære.

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Nederst kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og et link til vort store index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk