Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Hadrians Tempel

Når man står på Piazza di Pietra ser man 11 korintiske marmor- søjler på hver 15 meter placeret på en fod af en vulkansk stenart, der er udhugget i Albanerbjergene.

Dette er resterne af facaden til Hadrians Tempel, der i dag er en særpræget del af den bagvedliggende bygning fra det 17. årh., som benyttes af den romerske valutabørs - La Borsa. 

Templet blev indviet af Antoninus Pius i år 145 og er bygget til ære for kejser Hadrian, der var Pius' forgænger.

På pladsen er der nogle ganske hyggelige kafeer og i det gule hus på det øverste billede ligger Hotel Cecari, som varmt kan anbefales.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk