Til hovedsiden

Versione Italiana

De Romerske Rioni 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Rione 20 - Testaccio.

Navnet Testaccio kommer af det latinske testaceus, der betyder potteskår, og området har da også fået navnet efter det vældige bjerg af potteskår - Monte Testaccio.

Dette er i virkeligheden en 35 meter høj affaldsdynge, som stammer fra rester af amforer, der i århundreder blev henkastet her.

Rom-guide.dk's favorit i dette område er den ikke-katolske kirkegård, som bestemt er et besøg værd og desværre i alt for mange guide-bøger blot er et beskedent lille NB!

De romerske rioni.

Læs om de romerske rioni

Har du lyst til at læse mere om de romerske rioni, kan du i denne bog tage på en slentretur i ikke mindre end 14 af dem.

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Nederst kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og et link til vort store index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk