Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Køb dine billetter online

De der har stået i den lange kø, der tit er foran Colosseum og andre store turistmagneter i Rom, har sikkert set med lange blikke efter de grupper, der af guiden er blevet ledt udenom og direkte ind i herligheden.

Men det er ikke nødvendigt at stå i kø, hvis man på forhånd har bestemt, hvornår man vil besøge de forskellige museer og seværdigheder, for så kan man bestille billetterne online inden rejsen.

På siden finder du den seværdighed, du vil besøge, vælger tidspunkt og antal billetter - og betaler online.

Herefter kan du printe din billet ud og gå direkte ind. Smart og enkelt!

Vigtigt information:

Bemærk, at nogle forudbestilt billetter kan have forskellige begrænsninger, som du skal være opmærksom på. Eksempelvis er der nogle billetter til Colosseum, der først giver adgang efter et bestemt tidspunkt på dagen. Så læs siden nøje inden du bestiller!

Særlige vilkår omkring billetkøb til Colosseum:

Bemærk, at der lige nu hersker nærmest kaos omkring køb af billetter online til Colosseum.

Ved midnatstid sættes der billetter til salg på nettet og få timer senere er de udsolgt - købt af firmaer der sælger guidede ture og pirater der sælger "skip the line".

Er du hurtig i de første nattetimer kan du få billetter - ellers må du stå i den timelange kø eller købe hos "banditterne til overpris.

Læs mere her: Billetter til Colosseum.

Særlige adgangskort:

Bemærk, at du også kan købe adgangskort, der gælder flere seværdigheder. 

De vigtigste kort skal nævnes her, idet vi gør opmærksom på at de nævnte priser kan være blevet ændret:

Det arkæologiske kort:

Voksne € 20,00, reduceret  € 10,00 for EU borgere mellem 18 og 25 samt skolelærere. Ved visse særudstillinger kan der opkræves et særtillæg på € 2,00. Kortet giver også rabat på guidede ture + audio-guide. 

Kortet gælder 7 dage og giver én adgang til ét af følgende steder under Soprintendenza Archeologica di Roma: Palazzo Massimo, Palazzo Altemps, Crypta Balbi, Terme di Diocleziano, Colosseo, Palatino, Terme di Caracalla, Villa dei Quintili, Mausoleo di Cecilia Metella. 

Kortet bookes online og afhentes uden om evt. kø ved særskilt online billetluge ved Colosseo.

Appia Antica:
Voksne € 6,00, reduceret € 3,00 for EU borgere mellem 18 og 25 samt skolelærere. 

Kortet gælder 7 dage og giver én adgang til ét af følgende steder under Soprintendenza Archeologica di Roma: Terme di Caracalla, Villa dei Quintili, Mausoleo di Cecilia Metella. 

Kortet bookes online og afhentes uden om evt. kø ved særskilt online billetluge ved terme di Caracalla.

Museo Nazionale Romano:

Voksne € 7,00, reduceret € 3,50 for EU borgere mellem 18 og 25 samt skolelærere. 

Kortet gælder 3 dage og giver én adgang til ét af følgende steder under Soprintendenza Archeologica di Roma: Palazzo Massimo, Palazzo Altemps, Crypta Balbi, Terme di Diocleziano. 

Kortet bookes online og afhentes uden om evt. kø ved særskilt online billetluge ved det første museum man besøger.

Capotolini kort:

Voksne € 8,30, reduceret € 6,20 for EU borgere mellem 18 og 25 samt skolelærere. Ved visse særudstillinger kan der opkræves et særtillæg på € 1,60.

Kortet gælder 7 dage og giver én adgang til ét af følgende steder under Soprintendenza Archeologica di Roma: Musei Capitolini og Centrale Montemartini. 

Kortet bookes online og afhentes uden om evt. kø ved særskilt online billetluge ved Museo Capitolino.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk