Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Redaktionen 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Helge Kamp

Helge Kamp

Det er snart en del år siden Helge Kamp besøgte Rom for første gang.

Men det blev starten på et langt og varmt venskab, der førte til utallige kortere og længere ophold, og som har gjort Rom til hans helt store speciale.

Han kender næsten hvert eneste hjørne af byen, og har blandt mange andre skrevet bøgerne "Romerske spisesteder", "De romerske rioni", "Mellem de syv høje" og "Bag Porta del Popolo".

Helge Kamp er grundlægger af internetportalen Rom-guide.dk og en af de helt store bidragsydere, hvorfor vi har afholdt os fra at liste de mere end 200 enkeltsider, som han har skrevet om Rom her på Rom-guide.dk.

Litteratur:

Mellem de syv høje

De Romerske Rioni

Romerske Spisesteder

Bag Porta del Popolo

Særlige sider:

Livsnyderrejse

Foredrag om Rom

Book Helge Kamp

Sutri

Skriv til Helge Kamp

Artikler:

Hvis det ikke lige var for siestaen (Information)

Berlusconi deler vandene (Politiken)

Middag hos maveæderne (Magasinet Vagabond)

Rom-guide.dk:

Redaktionen

Copyright  

Andre skribenter

Indhold på Rom-guide:

Hovedsiden

Efter mange år i Rom har Helge Kamp fundet sig en lille oase, som han kalder Sutri, den lille etruskerby, der ligger ca. 35 km. nord for Rom. 

Denne etruskiske højborg viser han billeder fra på siden, du finder ude til højre, og han har lovet os at fortælle lidt mere om sin lille oase her på Rom-guide.dk.og det skulle undre os meget, om der ikke på et tidspunkt kommer en bog om Sutri.

Har du lyst til at skrive til Helge Kamp, kan du gøre det gennem Rom-guide.dk.

Vi sender din henvendelse videre, så der kan godt gå nogle dage inden du får svar. Men har du anført en korrekt mailadresse kan du være sikker på at få svar på din henvendelse.

Bemærk, at hvis det drejer sig om spørgsmål om Rom - måske til en kommende rejse, skal du ikke sende dem til Helge Kamp, da han tidsmæssigt ikke har mulighed for at besvare disse spørgsmål.

Disse spørgsmål henvises til vor side på Facebook.

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk