Til hovedsiden

Versione Italiana

Aktiviteter i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Teatro dell' Opera

Klik for større billede

Operaen i Rom ligger få minutters gang fra Termini på Piazza Beniarnino Gigli, som du finder ved at gå ud ad Via Viminale.

Om sommeren er operaen lukket - eller rettere flyttet til Caracal- las termer, med udendørsforestillinger.

I Teatro dell' Opera koster en operabillet 17 euro, hvis man vil sidde på de helt billige pladser i galleriet og 100 euro, hvis det er en orkesterplads man går efter.

I vintersæsonen har billetkontoret åbent tirsdag - lørdag kl. 9,00 - 17,00 og søndag kl. 9,00 - 13,30 Mandag er det lukket.

I sommersæsonen har billetkontoret åbent tirsdag - lørdag kl. 9,00 - 17,00 og mandag kl. 9,00 - 13,30 Søndag er det lukket.

Teatret har en hjemmeside, hvor du kan se det aktuelle program og bestille billetter on-line. Vi anbefaler dog at du køber din billet på billetkontoret eller gennem dit rejsebureau.

De fleste større danske rejsebureauer har en guide i Rom, der kan være behjælpelig med køb af operabilletter.

Under overskriften Anch'io vado a teatro “også jeg går i teater” tilbyder Teatro dell'Opera babysitning for børn i alderen mellem 6 og 11 mens forældrene er i teateret.

Foreløbig gælder tilbuddet kun om søndagen og der skal reserveres plads dagen før inden kl. 12,00.

Der findes også en glimrende side på nettet, hvor man kan se, hvilke forestillinger, der opføres på de forskellige teatre i byen, og bestille billetter online. Besøg siden ved at klikke her.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk