Til hovedsiden

Versione Italiana

Redaktionen 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Legal disclaimer

Rom-guide.dk udgives af:

Forlaget Butzbach

Skyttenstræde 11 A,

3000 Helsingør.

SE 33 33 93 99

Redaktør:
Helge Kamp

Rom-guide.dk er copyright-beskyttet. 

Dette betyder at disse sider, dokumenter, grafik, billeder og programmering med dertil hørende indhold er beskyttet af copyright, varemærkeret og de love, der anvendes til beskyttelse heraf. 

Du er hermed orienteret om, at enhver uautoriseret anvendelse, distribution, ulovlig adkomst, afsløring af hemmelige oplysninger eller kopiering samt brug af hele eller dele af disse websider er forbudt og kan danne grundlag for retsforfølgning. 

Rom-guide.dk kan beslutte, at sådanne sagsanlæg skal foregå i København, Danmark. 

Rom-guide.dk kan skriftligt tillade brug af billeder, grafik og tekst fra siderne, såfremt vi modtager skriftlig forespørgsel herpå. 

En sådan tilladelse vil altid være betinget af kildeangivelse med link til Rom-guide.dk. 

Med mindre Rom-guide.dk ikke kan acceptere den skriftlige forespørgsel, vil vi normalt tillade brugen af materialet - så vær venlig at spørge først. 

På forhånd tak!

Bemærk, at ud-printning af sider fra guiden,  f.eks. til brug under en privat rejse til Rom, til skoleopgaver eller anden helt privat brug, naturligvis ikke er omfattet af denne copyright-bestemmelse.

Skriv på Rom-guide.dk

Brænder du også for Rom, og har du lyst til at skrive et indlæg på Rom-guide.dk, så klik på "Øvrige skribenter" og læs mere om hvordan du kan blive skribent på Rom-guide.dk

Rom-guide.dk