Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Via Appia Antica

Via Appia Antica

Omkranset af cypresser og pinjer ligger Via Appia her i kort afstand fra Rom's centrum med et væld af seværdigheder fra små gravruiner til de helt fantastiske katakomber, der gør den til et utroligt spændende udflugtsmål. 

Vi vil ikke bruge tid på en nærmere beskrivelse af de enkelte seværdigheder, for vi kan nok ikke gøre det bedre, end den hjemmeside, som vi har et link til her til højre.

Den nemmeste måde, at komme ud til Via Appia Antica er ved at tage bus 118 fra Piazza San Giovanni in Laterano eller fra Colosseum, og så stå af ved Cecilia Metellas grav, hvorfra der venter en ca. 3 km. lang oplevelsestur, der nemt kan tage hele dagen.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk