Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Santi Domenico e Sisto

Det er umagen værd at bestige alle trapperne ved den stejle indgang til Santi Domenico e Sisto. 

Alene det hvælvede loft med den store fresko af St. Dominic's Himmelfart af Domenico Canuti er belønning nok for anstrengelserne.  

Og så får man oven i købet et smukt kapel (det første til højre) udsmykket af Bernini, en flot terrakotta-plakette fra det 15. årh. med Madonna og Jesus-barnet (over alteret) og et stort smukt maleri af Madonna'en af Benozzo Gozzoli  (til venstre over sidealteret). 

Så det er bare med at komme op af trapperne, hvis der da er åbent. 

Hvis der er lukket kan man prøve at få adgang ved at ringe på 06702208. Det koster ikke noget at få en rundvisning, men der forventes naturligvis en gave.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk