Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Santi Apostoli

Den kirke vi ser i dag er en ombygning foretaget i det 15. årh. af den oprindelige kirke, der er helt tilbage fra det 6. årh.

Det er en barokkirke af Francesco og Carlo Fontana, der har Jacob og Filips grave i krypten, samt en kæmpestor altertavle af Domenico Muratori, der viser deres martyrium.

Specielt bør man lægge mærke til de oprørske engle udført af Giovanni Odazzi med en særlig tredimensionel effekt, der gør at de nærmest falder ned fra himlen.

Kirken er åben dagligt kl. 6,30 - 12,00 og 16,00 - 19,00

Santi Apostoli er en af Roms titulærkirker, hvilket du kan læse mere om ved at klikke her.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk