Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Santa Maria della Scala

I slutningen af det 16. årh. og begyndelsen af den 17. årh. var der en stor byggeaktivitet, og Santa Maria della Scala er fra denne periode. 

Udvendig er den meget enkel i forhold til den pragt, der åbenbares, når man træder ind i kirken, hvor den er rigt dekoreret med marmor i mange farver, relieffer og flere smukke barokaltre. 

Santa Maria della Scala er åben mandag - lørdag kl. 6,30 - 12,00 og kl. 16,00 - 19,00 - samt på søndage kl. 6,45 - 12,15

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk