Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Santa Maria dell Anima

Kirke for den tyske menighed i Rom og indeholder en del malerier, der viser begivenheder i Tysklands historie.  Blandt billederne ses også Carlo Saraceni's maleri St. Bennos Mirakel.

I kirken findes også pave Adrian VI's gravmæle udført af Baldassarre Peruzzi. Man finder det lige til højre for Giulio Romano's ødelagte altertavle.

Gravmælet er fyldt med illustrationer af den hedenske renæssance-ånd, som paven i den grad havde fordømt i sin embedstid fra 1522 - 1523.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk