Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Santa Maria dei Miracoli og Santa Maria in Montesanto

Man havde et krav om at disse kirker skulle være ens og se symmetriske ud for at være et samlende punkt på Piazza del Popolo.

Da grunden til venstre var smallere end grunden til højre, var det lidt af en opgave som Carlo Rainaldi, der er samtidig med sine mere kendte kollegaer Bernini og Borromini, løste ved at give Santa Maria dei Miracoli en cirkelrund kuppel og Santa Maria in Montesanto en oval kuppel.

Santa Maria dei Miracoli er åben for besøg mandag - lørdag kl. 6,00 - 13,00 og kl. 17,00 - 19,00 mens Santa Maria in Montesanto kun er åben for besøg mandag, onsdag og fredag kl. 17,00 - 19,00

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk