Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Sant' Onofrio

Kirken er opført i 1419 til ære for eneboeren Sant' Onofrio af Beato Nicola da Forca Palena, som ligger begravet ved indgangen.

Klostergangen er meget oprindelig og er alene ændret lidt i det 17. årh., hvor den blev dekoreret med fresker af Domenichino.

Kirken er kun åben til messe om søndagen (kl. 10,00 - 12,00), og ved siden af kirken er der et lille museum for digteren Torquato Tasso, som døde her.

Dette museum er kun åbent efter aftale. Men prøv at banke på eller at ringe på 6864498 for en aftale. Der er gratis adgang, men en gave forventes!

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk