Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

San Martino ai Monti

Indtil Konstantin legaliserede kristendommen i det 4. årh. holdt de kristne gudstjenester i hemmelighed, og San Martino ai Monti, er opført på det sted, hvor en mand ved navn Equitius lagde hus til disse møder.

Kirken, der er opført af pave Sylvester I  oven på Equitius hus, som man kan komme ned og se ruinerne af gennem en dør i sakristanen, byder på en freskoserie med landskaber af Gaspare Dughet og fresker af Filippo Gagliardi, som viser den gamle Peters-kirke og det tidligere interiør i San Giovanni in Laterano - før det blev ændret af Borromini.

San Martino ai Monti er titulærkirke, hvilket du kan læse mere om ved at klikke her.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk