Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

San Marcello al Corso

Kirken er opført i 1519 på det sted, hvor et af Rom's første tituli (sted for tidlige kristne gudstjenester) blev holdt og indeholder en række små private kapeller.

Specielt bør man lægge mærke til det tredje kapel på højre hånd, der har nogle flotte fresker af Francesco Salviati, der viser Jomfru Maria's liv, samt det næste kapel, der blev påbegyndt af Perin del Vaga (elev af Rafael).Perin del Vaga blev dog afbrudt i sit arbejde ved Roms plyndring, hvor han måtte flygte ud af byen, således de flotte loftfresker senere blev færdiggjort af Daniele da Volterra og Pellegrino Tibaldi. 

Åbent dagligt kl. 6,30 - 12,00 og 16,00 - 19,00.

San Marcello al Corso er titulærkirke, hvilket du kan læse mere om ved at klikke her.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk