Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

San Giorgio in Velabro

I den lavtliggende Via del Velabro, der er opkaldt efter Velabrum (sumpen hvor Romulus og Remus  efter legenden skulle være fundet af ulvinden, der opfostrede dem) ligger San Giorgio in Velabro.

Kirken har sit navn efter St. Georg, hvis knogler ligger under altret.

Selve kirken er bygget i det 7. århundrede, og har grundet sin lave beliggenhed været skadet flere gange af oversvømmelser.

Man kan i kirkens søjlegang se mærke, der viser hvor højt vandet stod i 1870.

Ved siden af kirken kan man se Arco degli Argentari, der er udsmykket med krigs- og religionsmotiver og dediceret til kejser Septimius Severus i år 204.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk