Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

San Crisogono

Under San Grisogono kan man se en kirke fra det 8. årh. med fresker fra det 11. årh., da kirken, der er opført i det 12. årh. er bygget ovenpå et af Rom's ældste tituli - private huse, der blev benyttet til kristne gudstjenester. 

Mange af kirkens søjler er taget fra andre bygninger - bl.a. de store porfyr-søjler i triumfbuen og kirken byder på en smuk apsis-mosaik af Pietro Cavallini. 

Kirken er åben mandag - lørdag 7,30 - 11,30 og 16,00 - 19,00 samt søndag kl. 7,00 - 13,00 og der tages entre til udgravningerne under kirken.

San Grisogono er titulærkirke hvilket du kan læse mere om ved at klikke her.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk