Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Via dei Cappellari

Piazza Navona og Piazza Campo de' Fiori er to af Roms smukkeste pladser,  og det er forståeligt,  at de besøges så flittigt!

Ja, man behøver faktisk intet kort for at finde fra den ene plads til den anden - man kan blot følge strømmen af turister, der går mellem pladserne.

I de fleste guide-bøger ledes man dog - efter min mening - den forkerte vej,  således man ikke får lov til at opleve Via dei Cappellari, der er en lille sidegade i den nordlige del af Piazza Campo de' Fiori.

Der er tale om en helt enestående gade med en mængde små arbejdende værksteder, der primært istandsætter gamle møbler.

Ud over de små værksteder, er der også en del små private loppemarkeder, hvor man kan gå på opdagelse - og finde mange spændende ting og sager!

Afsæt en times tid og gå på opdagelse i området, og når så sulten melder sig, er der ikke langt til et af de mange spisesteder, som området er så rigt på.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk