Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Ponte Sisto

Dette er den gamle Ponte Gianicolense – også kaldt Ponte Aurelio eller Ponte Antonino, som blev opført omkring år 180 – 120.

Den brød sammen i år 792 og blev renoveret af Valentimian.

Den bro, vi ser i dag blev bygget i 1475, for at aflaste Ponte Sant Angelo, der brød sammen i jubelåret 1450 under vægten af de mange pilgrimme, der skulle over til Peters-kirken.

Ponte Sisto (sixtus) er 108 meter lang og 11 meter bred.

Ved opførelsen af broen konstruerede man den således, hullet i midten kunne regulerer vandstanden, hvilket var meget nødvendigt, da murerne ved flodbredden endnu ikke var bygget.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk