Til hovedsiden

Versione Italiana

Generel orientering 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Indgåelse af ægteskab i Rom

Klik for at se kortet i stor størrelse!

Gennem tiden er der mange, der har spurgt Rom-guide.dk om man, som dansker kan blive gift i Rom, og hvordan man i givet fald skal bære sig ad. 

Der findes en hjemmeside fra Udenrigsministeriet, der fortæller, hvordan I bærer Jer ad og hvilke papirer, I skal finde frem. 

Ministeriet skal have kopier af Jeres papirer, hvorefter de udsteder en ”nulla osta”, der dokumenterer, at ingen af Jer er gift i forvejen. 

Med denne dokumentation henvender I Jer til den danske præst i Rom via ambassaden.

Her I brug for en dansktalende guide, kan vi anbefale Paivi, som kan hjælpe Jer med mange praktiske ting, når I står i Rom

Der findes også flere bureauer, der tilbyder nøglefærdige bryllups-pakker. 

Læs også vor side om specialrejser / individuelle rejser.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk