Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Hoteller i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Rom-guide.dk anbefaler luksus-hoteller ......

Det vrimler med luksushoteller på Via Veneto og omkring Borghese-parken, det ene flottere end det andet. 

Men da vi lægger vægt på en central beliggenhed, har vi valgt at præsentere dig for et flot hotel midt på Corsoen. 

Grand Hotel Plaza ligger i den dyre ende, men med en beliggenhed midt på hovedgaden i Rom og med nogle meget flotte værelser - nogle endog med balkon eller tagterrasse er det bestemt et godt valg. 

Det har stil og charme som Hotel d’Angleterre på Kgs. Nytorv i København, selvom det trods alt er en hel del billigere. 

Der er international morgenmadsbuffet, flot restaurant og hyggelig cafe, og så er der service på højeste niveau.

Et dobbeltværelse på det flotte Grand Plaza Hotel koster naturligvis nogle euro, men det er billigt, når man sammenligner med andre hoteller i samme standard.

Når du klikker på billederne kommer du direkte ind på hotellets hjemmeside, hvor du kan læse mere om hotellet og foretage reservation online.

Se også linket her til højre "Kunsten at vælge rigtigt", der giver hint til valg af hotel i de mest attraktive bydele.

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk