Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Guide i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Skriv til Paivi - klik her

Paivi er autoriseret guide i Rom

Rigtig mange af vore læsere på Rom-guide.dk har gennem tiden efterlyst kontakt til en god dansktalende guide, som også kan engageres af private.

Vi har derfor denne henvisning til Paivi, som kom til Rom for ca. 25 år siden og har været autoriseret guide siden 1999.

Paivi er født i Finland og guider så naturligvis på finsk, men også på engelsk, svensk og dansk (skandinavisk) for flere store rejsebureauer. 

Udover en tur i Colosseum, i Peterskirken og gennem Forum Romanum, tager Paivi Jer også meget gerne med på en slentretur i centrum med besøg af bl.a. Pantheon, Trevi-fontænen og Den Spanske Trappe.

Paivi fortæller om byens skønne barokfontæner, men også meget gerne  om de typiske barer, restauranter og alle de mange andre spændende kunstudstillinger og museer. Hun kan blive nøglen til et helt vidunderligt ophold i Rom - hvis du vil!

Guidehonoraret ligger på ca. 140 euro for 3 timers rundvisning og 160 euro for 4 timer.

Du kan skrive til Paivi ved at klikke på billedet af hende, og du kan læse et uddrag af hvad andre, der tidligere har benyttet Paivi giver hende af gode ord med på vejen ved at klikke her.

I foråret og efteråret sker det at Paivi er optaget, men så vil hun sende din henvendelse videre til en anden autoriseret guide, som hun samarbejder med.

Ved en henvendelse til Paivi er du således sikret en guide af høj kvalitet, som kan gøre din rejse til Rom til noget helt særligt.

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk