Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Hoteller udenfor Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Hotel reservations Italy - Venere.com

Overnatning i Italien

På Rom-guide.dk har vi også hoteller udenfor Rom.

På Rom-guide.dk har vi ikke kun det største udvalg af hoteller i Rom. Vi har også internettets største udvalg af hoteller i resten af Italien.

Så uanset om du leder efter et billigt B&B, et pensionat, en lejlighed eller et hotel til den kommende ferie, finder du det største udvalg på Rom-guide.dk.

Du kan bestille din overnatning online gennem Rom-guide.dk helt gratis og du betaler først for opholdet når du tjekker ud fra hotellet.

I listen her til højre finder du link med oplysning om hvordan systemet fungerer, og har du spørgsmål, er du altid meget velkommen til at skrive til os.

Klik på kortet og se de mange attraktive steder fra Gardasøen i nord til Sicilien i syd.

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk