Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Ostia Antica

Dette var Roms store handelshavn og militærbase på republikkens tid og under størstedelen af kejsertiden sammen med den nye satellit-havneby Portus. Skønt udgravningsområdet er mindre, end det vi finder i Pompeji og heller ikke har afsløret så sensationelle fund, så giver Ostia Antica et mere informativt, charmerende og langt det mest overskuelige billede af hverdagens og det offentlige liv under det romerske kejserdømme.

Udgravningerne er den perfekte ramme for en dagsudflugt fra Rom, og her til højre har du link til Rom-guidens sider om Ostia Antica.

PK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk