Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Ruiner af bade

Her på Via Sacra - lige inden man kommer til Titus-buen - finder man inde på venstre hånd nogle ruiner af gamle romerske bade.

Disse bade var stedet for romernes kæreste tidsfordriv og det ideale sted for virkeliggørelsen af ”mens sana in corpore sana” – en sund sjæl i et sundt legeme, selvom romerne slet ikke som i vore dage betragtede fysisk aktivitet og et sundt liv som to sammenhænge størrelser, underlagt vore dages nærmest moralske, nogen vil sige asketiske kodeks for god fysisk handel og vandel.

Ude til højre finder du en link til side med mere omtale af disse romerske badeanstalter.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk