Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Villa Medici - Académie de France à Rome

Denne smukke villa - højt hævet over Rom, bærer navn efter kardinal Ferdinando de' Medici, der flyttede ind i bygningen i 1576, selvom den har været brugt af Det Franske Akademi siden 1803, hvor dette blev grundlagt af Ludvig XIV i 1666, så nogle udvalgte kunstnere kunne studere i Rom.

Fra terrassen er der en utrolig flot udsigt over Rom, og et kik til fontænen med den kanonkugle, som dronning Christina af Sverige i sin tid lod affyre fra Castel San Angelo. Læs denne historie under "Rione Campo Marzio".

Villa Medici byder på skiftende udstillinger.

I listen til højre finder du et link til Villa Medici's hjemmeside, hvor du kan læse mere om mulighederne. Siden er desværre kun på italiensk og fransk.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk