Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Piccola Farnesina

Palazzo'et har fået navn efter de liljer, man kan se på dets frontispicer, som er en del af våbenet for den franske præst Thomas Leroy, som fik bygningen opført i 1523.

Bygningen danner i dag rammen om Museo Barracco - efter baron Giovanni Barracco, og har en stor samling af assyriske, egyptiske, græske og etruskiske arbejder. I gården ses en byste af baron Barracco.

Efter at have været lukket i flere år, er Picola Farnesina igen åbent for besøg, hvilket du kan læse mere om ved at klikke her.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk