Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Palazzo Ricci

Så kik dog op! Ja, det er et godt råd, når man går rundt i Rom. Og mange går desværre forbi uden at lægge mærke til Palazzo Ricci’s berømte freskoudsmykkede facader, der er udført i det 16. årh. af Polidoro da Caravaggio – en elev af Rafael.

Der var meget status i at få sit hus dekoreret med freskomalerier i renæssancens Rom, og det krævede også en dygtig kunstner, da arbejdet blev udført i den våde puds

- og skulle være afsluttet inden den blev tør!

Det skal måske lige nævnes, for de der kan have interesse heri, at Palazzo Ricci er officiel residens for den italienske ministerpræsident.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk