Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Palazzo Corsini

Dette smukke palazzo er bygget af kardinal Domenico Riario sidst i det 15. årh., men blev ombygget til kardinal Neri Corsini af Ferdinando Fuga i 1736 og huser i dag Galleria Nazionale d'Arte Antica.

Galleriet har åbent tirsdag - lørdag kl. 9,00 - 14,00 og søndag kl. 9,00 - 13,00 - så der er rig mulighed for at komme ind og opleve dette flotte palazzo samt fornemme malerier af bl.a. Rubens, Van Dyck, Murillo, Caraveggio og Giuido Reni.

Det var i Palazzo Corsini den franske general Duphot, der var forlovet med Napoleons søster Pauline, blev dræbt i et slag mellem pavens soldater og republikanerne, som i øvrigt førte til deportation af pave Pius VI og indførelsen af den romerske republik, der som bekendt ikke fik mange år på bagen.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk