Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Palazzo Colonna

Det var pave Martin V Colonna, der påbegyndte byggeriet af Palazzo Colonna i det 17. årh., men bygningen stod først færdig i begyndelsen af det 18. årh.

Kun kunstgalleriet, der er bygget af Antonio del Grande omkring 1660, er åben for publikum - og kun lørdag kl. 9,00 - 12,00 

Galleriet indeholder en omfattende samling billeder af f.eks. Annibale Carracci og  Gaspare Dughet og der er fin udsigt over Palazzo Colonna's private have, hvor man kan se ruinen af Serapis-templet.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk