Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Palazzo Barberini

Carlo Maderno startede opførelsen af Palazzo Barberini, men døde i 1629, hvor man knapt nok var færdig med grundmurene. Herefter tog Bernini over sammen med Borromini, og sammen opførte de dette imponerede bygningsværk, som er åbent for besøg tirsdag - lørdag kl. 9,00 - 13,00

Palazzo Barberini byder på en mængde flotte malerier fra det 13. til det 16. årh. og nogle af de fornemmeste fresker - bl.a. den illusionistiske loftfresko af Pietro de Cortona, der kan beses i Gran Salone, som også er så overdådigt udsmykket, at man næsten mister vejret.

Palazzo Barberini rummer bl.a. de meget berømte billeder "La Fornarina" af Rafael og "Henrik VIII" af Hans Holbein samt værker af Rubens, Caravaggio og andre godtfolk.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk