Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Palazzo Altieri

Dette flotte palazzo blev bygget af brødrene  Giambattista di Lorenzo Altieri og  Emilio Altieri, der begge var kardinaler og sidstnævnte blev senere pave Clemens i perioden 1670 - 76.

Mange af de omliggende huse måtte rives ned for at give plads til Palazzo Altieri, og det fortælles, at en gammel kvinde ved navn Berta nægtede at flytte og give plads for byggeriet. 

Dette skulle være årsagen til, at hendes gamle bygning, som man stadig kan se vinduer fra, blev tilføjet Palazzo Altieri.

Der er ikke adgang til bygningen, som i dag benyttes af et stort tekstil- og modeforetagende. Så man må nøjes med billederne fra den flotte bygning, der for nylig er blevet restaureret.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk