Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Museo Napoleonico

Kan ikke forstørres - beklager!

Efter Napoleons død i 1821 tillod paven, at hans familie tog ophold i Rom. Napoleons mor Letizia boede i Palazzo Misciattelli på Corsoen til sin død i 1836.

Napoleons søster Pauline blev gift med Camillo Borghese, og museet har en afstøbning af hendes højre bryst udført af Canova, der brugte dette som materiale til sin statue af hende som hvilende Venus. 

Selve statuen står dog på Museo Borghese.

Museo Napoleonico har en stor og spændende samling af portrætter og personlige ting fra mange familiemedlemmer, bl.a. dragter og uniformer.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk