Til hovedsiden

Versione Italiana

Spisesteder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Ristorante Fabrizio

Italienske bøffer af dansk oksekød.

I hjertet af Trastevere er Ristorante Fabrizio et fund bland de mange turistfælder, som området ellers vrimler med!

Her gør man en ære i at servere veltilberedt mad, lige fra pasta e fagioli, pasta e ceci, pasta broccoli e arzilla til involtini con fagioli, la trippa alla romana, la coda alla vaccinara og l'abbacchio alla scottadito.

Og vi danskere bliver lidt varme om hjertet ved at se, at man med stolthed gør opmærksom på, at man naturligvis bruger carne di manzo danese.

Efter en god italiensk bøf fremstillet af dansk oksekød, er det et must at prøve et af ”Patron Fabrizio’s” mange dolci, der – ligesom pastaen – er hjemmelavede. Prøv f.eks. dolcetti secchi con Vinsanto, torta di ricotta eller tiramisù.

Adressen er Via di Santa Dorotea 15 og telefonnummeret er 06/5806244

Der er åbent alle dage undtagen onsdag.

Ristorante Fabrizio er nem at finde, men bord-reservation er velset, så smut forbi inden og bestil bord eller lad dit hotel foretage reservationen for dig.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk