Til hovedsiden

Versione Italiana

Kom rundt i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Søg efter en bestemt adresse

Klik for at finde adresse!

På Rom-guide.dk får vi tit spørgsmål fra læserne om hvordan man finder en bestemt adresse i Rom. 

På internetsiden "Toptrento" kan man få hjælp til at finde adresser i hele Italien.

Når du klikker på billedet kommer du til "Toptrento" og for at få forevist en aktuel adresse på kort, skal du besvare 3 spørgsmål og derefter klikke på "Crea mappa".

I feltet "Comune" skriver du "Roma", i feltet "Indirizzo" skriver du vejnavnet og i det sidste felt "N.civico" skriver du husnummeret.

Klik herefter på "Crea mappa", og du får vist et kort med den pågældende adresse.

En anden god søgemulighed, hvis søgningen gælder personer, firmaer eller lignende er siden Pagine Bianche, der ligner den Krak-side man kender fra Danmark.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk