Til hovedsiden

Versione Italiana

Kom rundt i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Kunsten at køre el-bil i Rom.

Som noget nyt kan man nu også leje en elbil i Rom. 

Vi ved egentlig ikke hvor interessant det er, da det kan virke lidt besværligt med en sådan fyr i de små og snævre gader i det indre Rom. 

Men vi har dog iagttaget nogle yngre rom-rejsende, der bænket bag på bilen er blevet transporteret rundt med mor og far på førerpladserne.

Disse poder har set ret tilfredse ud - sikker over at kunne spare på kræfterne i de små ben mellem Roms mange seværdigheder, at vi af hensyn til disse små venner bringer denne omtale.

For at leje elbilen, skal du være fyldt 18 år og medbringe enten dit kørekort eller dit pas.

Og lejen udgør 20 euro for en time, 50 euro for tre timer og 80 euro for fem timer. 

Elbilen udlejes af Cooperative IL SOGNO på Viale Regina Margherita 192 og kan reserveres på telefon 0039 06 85301758 eller fax. 0039 06 85301756

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk