Til hovedsiden

Versione Italiana

Årstiderne i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Vinter i Rom

Om vinteren er det køligt i Rom, men sjældent koldt.

Gennemsnitstemperaturen i december og januar er 10 grader, men kan naturligvis også være lavere og en sjældent gang falde til under frysepunktet, ligesom den kan stige til 20 grader.

Sne er en absolut sjældenhed, så disse billeder er bestemt ikke typiske vinterbilleder fra Rom. 

Selv i  vintermånederne er det muligt at nyde en kop kaffe (under varmelampen) på en udendørs-kafe. 

Mange tager på juleindkøb i London. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her på Rom-guide.dk foretrækker at gøre jule- indkøbene i Rom.

Dels er der væsentligt varmere end i London og så er det uden for sæsonen, hvilket betyder billige flybilletter og endnu billigere hotelværelser. 

Der er mange gode indkøbsmuligheder for julegaver og en særlig stemning i Rom ved juletid, og den kolde fornøjelse ved at besøge Rom om vinteren består næsten alene i, at der på mange hoteller er en utrolig dårlig opvarmning, hvis det går hen og bliver rigtig koldt.

Se også vore sider "Jul i Rom" og "Nytår i Rom".

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk