Storbyferie Rom - miniferie Rom -hoteller Rom - Hotel Rom - Rom hoteller - Hoteller i Rom - Ja, om det drejer som et billigt Rom hotel eller et godt Rom hotel - de bedste og billigste Rom hoteller finder du på Rom-guide.dk

Fly Rom - Flybilletter Rom - Rom flybillet - Flybilletter til Rom - Ja, om det drejer som et billige Rom fly eller flybillet Rom - de bedste og billigste flybilletter finder du på Rom-guide.dk

Tilbage til hovedsiden

Versione Italiana

Livet i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Rødt er ikke til jul

Vi kender det fra den danske jul, hvor forretningerne vrimler med mænd, der på den sidste dag inden jul skal finde en gave til fruen.

Uagtet at de færreste danske kvinder ønsker sig undertøj i julegave, er dette den helt store artikel.

Når man kikker sig om i de romerske butikker omkring jul, har dameundertøjet også her en ganske fremtrædende plads i udstillingerne.

Og den mest almindelige farve på det romerske undertøj er rød!  

Rød er da også en rigtig "julefarve", og jeg gik rundt i en enfoldig tro på, at de romerske familiefædre købte rødt undertøj i julegave til familiens madre, indtil jeg blev klogere!

Nej, den røde farve og det røde undertøj har intet med julen at gøre. Den røde farve hører nytåret til!  

Det hedder nemlig, at hvis man har rødt på, når man går ind i det nye år, bliver man rig - ligesom hvis man spiser linser nytårsaften.

Så når du ser en romersk mand i færd med at købe rødt undertøj til fruen, har han altså helt andre hensigter end sin danske kønsfælle!

Om de er pænere eller mere reelle, det må du selv afgøre. For det drejer sig ikke om "amore", men simpelthen om "denaro"!  

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk