Til hovedsiden

Versione Italiana

Seværdigheder i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Det palatinske museum

Museumsbygningen er fra det 18. årh. og var oprindeligt et kloster for nonneordenen ”Suore della Visitazione”. 

Det ligger mellem Domus Augustana og Domus Flavia, og blev indrettet med de fund man gjorde, da større udgravninger af området startede i midten af 1800-tallet.  

De vigtigste fund er dog i dag overført til samlingerne i Museo Nazionale Romano. 

Efter at have været lukket i en årrække, er museet nu genåbnet og nyindrettet med primært meget fine samlinger af de dejligste fresko vægmalerier samt bygningsdele fra udsmykningen af tempelområderne. 

Der er også en fin lille udstilling om de oprindelige beboelser fra jernalderen, der ligger før Roms traditionelle grundlæggelse. 

PK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk