Til hovedsiden

Versione Italiana

Aktiviteter i Rom 

Rom-guide.dk er Danmarks store internetportal til Rom. Her kan du finde hoteller, lejligheder og andre overnatningstilbud, omtale af byens seværdigheder og mange praktiske oplysninger til brug for den kommende rejse.

Børnenes Rom

Romerne holder meget af børn, og man kan være sikker på, at de er velkomne (næsten) overalt. 

De romerske børn er, som deres forældre, velklædte og måske lidt vel pyntede efter dansk målestok.  

Der findes et utal af butikker, hvor man kan finde det mest vidunderlige børnetøj. Her vil enhver bedstemor gå helt amok!

Børnene bliver holdt frem, beundret og man promenere med dem om søndagen på Corsoen og i Borghese-parken.

Men trods romernes store kærlighed til børn, kan det for turister godt være lidt svært at finde de mange aktiviteter til de kære små, som Rom i virkeligheden byder på.

Og da det vil være synd, hvis det skal være årsagen til, at ferien ikke går til Rom, skynder vi os at fremtrylle nogle romerske steder specielt for børn.

Klik på overskrifterne for at komme til side med flere oplysninger.  

Teatro di Pulcinella

Lille hyggeligt dukketeater med udsigt over Rom som baggrund. 

Time-elevator

Rejs i Roms historie med "Time-elevator. 

Oasipark

Lille forlystelsespark i det centrale Rom.  Ikke nogen "større sag", men til gengæld er det let, at slå et smut forbi.

Zoo

Rom's zoologiske have ligger lige bag Borghese-parken, der i øvrigt også i sig selv er et børnevenligt sted med små karruseller og cykler, der kan lejes på timebasis.

Explora - Il museo dei bambini di Roma

Dette er nok det mest spændende sted i Rom for de lidt større børn og tåler sammenligning med eksperimentariet i Hellerup. 

Teatermuseet

Hyggeligt teatermuseum - bl.a. også med dukke-teater, udklædning og andet godt.

Andre sider for børn:

Hvis ovennævnte ikke har overbevist dig om at Rom også er for børn, har vi her listet flere sider for børn.

L'isola Felice

JJ Kids Roma

Crescere Insieme

Allegra Brigata

La Maisonnette

 

Udover ovenstående steder specielt for børn, vil Engelsborg, Colosseum og byens mange is- kiosker sikkert også interessere de kære små, ligesom et restaurantbesøg med lasagne eller spaghetti med kødsovs sikkert ikke er af vejen.

Rom er ikke større end man kan gå rundt, men en stor barnevogn er ikke det mest velegnede. Her vil en paraplyklapvogn af god kvalitet nok klare sig væsentligt bedre.

Husk, det er i Rom du finder gaden Viale dei Bambini, og på Rom-guide.dk er vi ikke i tvivl et øjeblik, når vi siger; Rom er så sandelig også for børn.

Børnevenligt hotel

Børn er som sagt velkomne stort set overalt i Rom, men her giver vi dig et link til et hotel med swimmingpool på taget, hvilket med garanti vil falde i god jord hos de yngste.

HK

Find rundt på Rom-guide.dk

Ude til højre på siden finder du en linkfortegnelse med emner indenfor den kategori denne side omhandler. Efter disse link er der henvisning til nogle af de overordnede emner på Rom-guide.dk og sidst på listen kan du finde link, der fører dig tilbage til "hovedsiden" og til vort omfattende index, hvor alle sider på Rom-guide.dk er nævnt.

Skulle du ved brug af Rom-guide.dk finde uvirksomme link, bliver vi meget glade, hvis du skriver til os.

Rom-guide.dk